Waarom uw keuze voor Bumax een goede keuze is

Waarom Bumax?

Gratis bezorging

Alle producten in onze webshop worden gratis bezorgd op elk adres binnen Nederland en België. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief verpakking, transport en verzekering, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. Indien transport niet is inbegrepen, wordt bij het betreffende product de tekst "af fabriek" vermeld.

Levering uit voorraad

Veel van onze producten worden uit voorraad geleverd. Bij ieder product wordt de verwachte levertijd vermeld waardoor u op de hoogte bent van de actuele levertijd. Bumax houdt voorraad in Nederland en Duitsland waardoor de meeste producten op voorraad zijn. Vanuit ons magazijn in Nederland leveren wij standaard binnen 24 uur; voor 14:00 uur besteld betekent de volgende werkdag in huis.

Productie in eigen fabriek

Bumax produceert de brandwerende opslagvoorzieningen in eigen fabriek in Zwijndrecht, Nederland. Sinds 1911 staan wij voor kwalitatief hoogwaardige producten die voldoen aan de meest veeleisende normen en maximale betrouwbaarheid bieden. Onze producten zijn wereldwijd in gebruik - van de tropen tot in het hoge noorden. De door ons opgedane ervaringen vloeien permanent terug naar onze productinnovaties. Door de fabricage in onze eigen fabriek slagen wij erin om innovatie en kwaliteit perfect op elkaar af te stemmen. Om deze reden nemen wij met betrekking tot de brandwerende opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen wereldwijd een leidende positie in.

U bent altijd van harte welkom om onze fabriek in Zwijndrecht te bezoeken en uzelf te overtuigen van onze kwaliteit en service.