Service en onderhoud zijn twee belangrijke onderwerpen bij Bumax. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen hebben wij deze week twee nieuwe Mercedes servicebussen in gebruik genomen.


Service bij levering

Bumax assisteert graag bij levering van uw brandwerende opslagsysteem. Hiermee bent u verzekerd van de juiste inbedrijfstelling van uw opslagvoorziening.

De meeste opslagsystemen worden geleverd met een kraanwagen, waarbij een waterpas opstelling belangrijk is. Onze monteurs assisteren bij het afladen en waterpas stellen van de opslagsystemen.
Onze servicebussen zijn uitgerust met gereedschappen en hulpmiddelen om een juiste plaatsing te garanderen.

Service na levering

Tijdens het dagelijks gebruik kunnen de brandwerende opslagvoorzieningen beschadigen of onderdelen slijten. Onze monteurs zijn dagelijks onderweg om uw opslagsystemen in goede conditie te houden en te brengen. De servicebussen zijn voorzien van de meest voorkomende vervangingsonderdelen zodat het opslagsysteem meteen weer gebruikt kan worden.

Inspectie en onderhoud

Preventief onderhoud is belangrijk om stilstand door defecten te voorkomen. Met ons jaarlijkse inspectie- en onderhoudsplan blijft uw opslagvoorziening in topconditie en conform de PGS 15.


Informeer naar de mogelijkheden en onze nieuwe servicebussen staan binnenkort ook bij u voor de deur.