De specialist in brandwerende opslagsystemen heeft een nieuwe productcatalogus uitgebracht. Hierin wordt het complete assortiment opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen gepresenteerd. De catalogus is de 10e editie, telt 278 pagina's en is gedrukte vorm beschikbaar.

Sinds de uitgave van de vorige editie uit 2017 heeft BUMAX haar aanbod opslagsystemen flink uitgebreid, met name op het gebied van de brandwerende opslagvoorzieningen. Nieuwe productontwikkelingen, gekoppeld aan nieuwe brandtesten vormen de basis van het vernieuwde assortiment PGS 15 opslagsystemen. Vooruitlopend op toekomstige ontwikkelingen in de internationale markt heeft BUMAX alle brandwerende opslagsystemen integraal laten beoordelen en zijn integraal goedgekeurd door brandlaboratorium Peutz.

In de nieuwe catalogus is veel aandacht besteed aan nieuwe opvangbakken en stalen opslagcontainers voor uitpandige opslag van gevaarlijke stoffen. Het assortiment nood- en oogdouches is verder uitgebreid en aangepast aan de nieuwe eisen. Daarnaast zijn de productgroepen absorptiemiddelen en spillkits aangevuld met nieuwe producten. 
Nieuwe en bestaande brandwerende veiligheidskasten volgens EN 14470-1 en EN 14727 zijn een vertrouwd en bekend onderdeel van onze catalogus en zijn in editie 10 ruim vertegenwoordigd.

De catalogus is een handig hulpmiddel voor de professionele gebruiker en veiligheidskundige bij de keuze van het juiste opslagsysteem. Met behulp van afbeeldingen en voorbeelden geeft de catalogus een duidelijk overzicht van de verschillende toepassingsmogelijkheden van de beschikbare opslagsystemen. Om de navigatie door de catalogus te vereenvoudigen zijn de verschillende productgroepen op basis van een specifieke kleur ingedeeld. Korte productbeschrijvingen met illustraties zorgen daarnaast voor een overzichtelijke weergave van de producten, hun toepassingen en de specificaties. Daarnaast is er in de nieuwe catalogus meer aandacht voor informatie over de brandwerende beoordelingscriteria volgens de PGS 15.


Vraag de nieuwe catalogus aan en deze wordt vervolgens persoonlijk bij u afgeleverd door een van onze buitendienst medewerkers. Vraag uw exemplaar aan via info@bumax.nl of bel 078-6255210.