Levering op locatie

Onze brandwerende containers worden op locatie geleverd en geplaatst, zelfs op moeilijk bereikbare locaties. Met behulp van onze servicemonteurs en ons gespecialiseerde transportbedrijf is een brandwerende moduulcontainer op het dek van een bunkerschip in Papendrecht geplaatst.

PGS 15 vraag van de klant

De klant, bunkerstation Papendrecht,  heeft Bumax benadert voor een brandwerende opslagvoorziening in het ruim van zijn bunkerschip. Deze PGS 15 opslagruimte zou op locatie gebouwd moeten worden op een lastig te bereiken locatie. De brandwerende opslagvoorziening zou in delen aangevoerd moeten worden en onder het dek in elkaar gezet worden. Vanwege ruimtegebrek stelde Bumax voor om de brandwerende opslagvoorziening als geheel op het dek te plaatsen.

PGS 15 oplossing

De plaatsing van de brandwerende container op het dek stelde onze technische medewerkers op de proef. Het dek van het bunkerschip loopt naar twee zijnden schuin af en de toegang tot het schip vanaf de wal gaat over een loopbrug. De oplossing heeft Bumax gevonden in speciale stelvoeten onder de brandwerende opslagvoorziening voor het aflopende dek en aangepaste maatvoering om de loopbrug te kunnen gebruiken. Met behulp van onze monteurs en ons gespecialiseerde transportbedrijf is de brandwerende container succesvol geplaatst.
Plaatsing bumax container op schip
De juiste leverancier

Bumax levert uw brandwerende opslagvoorziening tot op de gebruikplek, zelfs op het water. Ook voor u zijn wij graag de betrouwbare en juiste leverancier.


Naast onze betrouwbare service zijn wij ook de enige leverancier met een integrale beoordeling en goedkeuring voor alle brandwerende opslagsystemen. Service en betrouwbaarheid staan bij Bumax voorop. Neem contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.