Stalen opvangbakken

Stalen opvangbakken

Een stalen opvangbak is essentieel bij het opslaan van gevaarlijke stoffen. Het opslaan van gevaarlijke stoffen brengt namelijk risico’s met zich mee, en een opvangbak is één van de basis voorzieningen volgens de PGS 15. Wanneer uw vaten of jerrycans met gevaarlijke stoffen lekken, kan dit grote gevolgen hebben. Allereerst tast lekkage het milieu aan. Daarnaast kunnen deze lekkages schade veroorzaken aan uw pand of werkvloer. Om dit te voorkomen heeft Bumax stalen opvangbakken ontworpen conform de PGS 15 richtlijnen, die bij een eventueel lek de gevaarlijke stoffen kunnen opvangen zonder dat er schade wordt aangericht aan de omgeving. Onnodige risico’s kunnen dus vermeden worden door uw stoffen op te slaan boven een stalen opvangbak.

Een stalen opvangbak van Bumax

Een stalen opvangbak van Bumax is beschikbaar in uiteenlopende soorten en maten. Afhankelijk van de hoeveelheid gevaarlijke stoffen die u wilt opslaan, zoekt u een bijpassend formaat. Door ons brede assortiment vindt u bij Bumax altijd het juiste formaat opvangbak. De opvangbakken zijn bovendien verkrijgbaar in een gelakte, verzinkte of RVS uitvoering. Enkele stalen opvangbakken die wij aanbieden:

Vrijblijvend advies over onze stalen opvangbakken

Stalen opvangbakken zijn in vele uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Het maken van de juiste keuze is daarbij van groot belang. Bumax helpt u hier graag bij door vrijblijvend advies te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op via 078-625 52 10 of stuur een e-mail naar info@bumax.nl. Bestel onze gratis catalogus voor meer informatie over ons assortiment stalen opvangbakken en onze andere producten.