Kunststof opvangbakken

Kunststof opvangbakken

De kunststof opvangbakken van Bumax zijn speciaal ontwikkeld voor de opslag van agressieve en corrosieve stoffen. Conform de PGS 15 zijn onze kunststof opvangbakken bestand tegen inwerking van deze chemicaliën. Wanneer een vat met gevaarlijke stof lekt, kan dit nare gevolgen met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade aan uw pand of werkvloer. Het kost vaak veel geld en tijd om deze schade te herstellen. Met kunststof opvangbakken van Bumax kan dit echter voorkomen worden. Deze opvangbakken vangen de lekkende stoffen op, waardoor verdere schade beperkt blijft.

Ruim assortiment kunststof opvangbakken van Bumax

Kunststof opvangbakken van Bumax worden rotatie gegoten van kwalitatief hoogwaardig polyethyleen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn er vele accessoires beschikbaar, zoals verschillende roosters, tapkranen, vatenbokken en vatpompen. Afhankelijk van het model is een kunststof opvangbak van Bumax geschikt voor de opslag van klein emballage, 60 litervaten, 120 litervaten, 200 litervaten en IBC’s. Het assortiment kunststof opvangbakken bestaat onder meer uit de volgende categorieën:

Vrijblijvend advies over de juiste kunststof opvangbakken

De keuze van de juiste kunststof opvangbak is van groot belang om de veiligheid van uw bedrijfspand, medewerkers en het milieu te kunnen waarborgen. Bumax helpt u graag bij het maken van deze keuze door u vrijblijvend te adviseren en met u mee te denken. Door dit advies op maat kunt u meest veilige oplossing voor uw bedrijf uitkiezen. U kunt ons te allen tijde bereiken via info@bumax.nl. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen via 078-625 52 10. Tevens vindt u aanvullende informatie over kunststof opvangbakken en andere producten in onze catalogus, die u gratis kunt bestellen.