Opvangbakken

Opvangbakken

Een opvangbak van Bumax is essentieel om te voorkomen dat gevaarlijke stoffen in het milieu terecht komen. Tijdens productie of opslag geven onze opvangbakken de juiste bescherming tegen lekkages van gevaarlijke stoffen. Hiermee voorkomt u verontreiniging op uw werkvloer en kostbare opruimwerkzaamheden achteraf. Binnen de PGS 15 is een opvangbak één van de basisprincipes bij de opslag van gevaarlijke stoffen; schade aan het milieu, mens en omgeving wordt hiermee direct voorkomen. Een opvangbak van Bumax geeft u de zekerheid dat u voldoet aan de PGS 15.

Opvangbak van Bumax

Bumax is uw totaal leverancier voor PGS 15 opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen, met meer dan 100 jaar ervaring. Een opvangbak is daar een goed voorbeeld van. Bumax heeft een groot assortiment opvangbakken, waardoor wij altijd de passende opvangbak voor u hebben. Bumax heeft zowel opvangbakken van staal als van kunststof in het programma. Ieder type opvangbak is getest en goedgekeurd op het draagvermogen. U kunt het volledige assortiment opvangbakken hieronder bekijken:

Advies over onze opvangbakken

Opvangbakken zijn belangrijk om lekkages en milieuschade te voorkomen. De keuze van de juiste opvangbak is daarom van het grootste belang. Daarnaast is het verstandig om absorptiematerialen binnen handbereik te hebben. Bij Bumax adviseren wij u graag om te komen tot de juiste oplossing. Neem contact op met één van onze ervaren binnendienst medewerkers door een bericht te sturen op onze contactpagina of telefonisch contact op te nemen via 078-6255210. Bovendien is het mogelijk om een gratis catalogus aan te vragen, waarin u aanvullende informatie kunt vinden over opvangbakken en onze andere producten.