Onderdelenreinigers en middelen

Onderdelenreinigers en middelen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met de onderdelenreinigers van Bumax heeft u alles wat u nodig heeft om kleine industriële onderdelen te reinigen. Een speciaal ontwikkelde kwastwastafel, een gepatenteerde zelfaanzuigende Bumax speciaalpomp, die ook schurende materialen wegpompt, een Bumax reinigingskwast en een vat met speciaalreiniger. Deze basisuitrusting is bij Bumax in talrijke formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Ook vervaardigen wij producten op maat; aangezien alle componenten in onze eigen fabriek geproduceerd worden.

Ons assoritment onderdelenreinigers bestaat uit de volgende modellen:
- Onderdelenreiniger type M
- Onderdelenreiniger type K
- Onderdelenreiniger type BK50
- Onderdelenreiniger type F2

Overtuigend werkingsprincipe

Wat er van buitenaf zo eenvoudig uitziet, is ook binnenin het vat geen toverkunst. Terwijl u op de voetschakelaar drukt en de verontreinigde onderdelen afboent, stroomt de vervuilde reinigingsvloeistof terug in het vat en wordt se gescheiden; het "vuil" zet zich af op de bodem van het vat. Tegelijkertijd zuigt de pomp vanuit het midden van het vat schoon reinigingsmiddel aan. Dat is een praktische, milieuvriendelijke en duurzame oplossing.

Vooruitstrevende reinigers

Koude reinigers van Bumax zijn uitstekend geschikt voor het verwijderen van vetten en oliën. De reinigingsmiddelen beschikken over de beste kruipeigenschappen, ondergraven het vuil en lossen zelfs hardnekkig vuil volkomen probleemloos op. De verontreinigde metalen onderdelen worden daarbij niet aangetast. De reinigers op basis van petroleumgebaseerde destillaten zijn uitstekend geschikt voor het reinigen van allerhande verontreinigen.

Uitstekende kwaliteit

Over kwaliteit kan veel gesproken worden. Of men laat de kwaliteit voor zich spreken. De Bumax onderdelenreinigers voldoen aan alle Nederlandse en Europese normen en voorschriften - dit blijkt uit de GS-certificering en de CE-markering. En onze reinigingsmiddelen? Onafhankelijke expertises bevestigen het: wat de huidvriendelijkheid en de luchtconcentratie betreft, is de veiligheid op de werkplek met Bumax gegarandeerd.

Winkelen per

Bumax catalogus

4 artikelen

Reverse sort direction
Onderdelenreiniger Bumax type M
Onderdelenreiniger type M - zeer efficiënt en voordelig in het gebruik - met 3 jaar fabrieksgarantie
€ 765,00
Onderdelenreiniger type K van Bumax Onderdelenreiniger type K
€ 655,00
Onderdelenreiniger Bumax type BK 50 Onderdelenreiniger type BK 50
€ 518,00
Onderdelenreiniger Bumax type F2 Onderdelenreiniger type F2
€ 875,00
   

4 artikelen

Reverse sort direction