Absorptiemiddelen

Absorptiemiddelen

Absorptiemiddelen zorgen voor opname van gevaarlijke stoffen bij lekkage en calamiteiten met gevaarlijke stoffen. Hoe veilig u ook te werk gaat, er bestaat altijd een kans op een lekkage of andere calamiteiten. Absorptiemiddelen gebruikt u om milieuschadelijke stoffen of chemicaliën te absorberen bij het een eventueel lek. Hiermee voorkomt of beperkt u schade aan het milieu en aan uw vastgoed. Het bij de hand hebben van absorptiemiddelen is daarom van cruciaal belang.

Absorptiemiddelen van Bumax

Wanneer u in bezit bent van absorptiemiddelen kunt u direct optreden in geval van calamiteiten. Om voor ieder probleem een oplossing te kunnen bieden heeft Bumax een ruim assortiment met absorberende producten samengesteld die u kunt inzetten. Onze sorbents zijn verkrijgbaar in de vorm van matten, rollen, sokken, kussens en strooimiddelen. Daarnaast zijn er ook complete calamiteitensets verkrijgbaar die meerdere absorptiemiddelen bevatten. Het volledige assortiment kunt u hier onder bekijken:

Vrijblijvend advies over absorptiemiddelen

Bumax levert al meer dan 100 jaar kwaliteitsproducten die uw bedrijf veiliger maken. Naast kwaliteit staat Bumax ook voor service. We helpen u daarom graag bij het veilig maken van uw bedrijf. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste absorptiemiddelen? Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend. Zo kunnen we samen tot een geschikte oplossing komen die past bij uw bedrijf. Voor advies op maat kunt u bellen naar 078-625210 of e-mailen naar info@bumax.nl. Ook kunt u onze gratis catalogus aanvragen voor meer informatie over absorptiemiddelen en onze andere producten.