Projecten

Projecten

Bumax levert complete oplossingen voor grote opslagbehoeften conform de PGS 15. Van 60 minuten brandwerende opslaggebouwen en brandwerende KGA depots tot thermisch geïsoleerde systeemcontainers met lichtstraten. Bumax adviseert, engineert, overlegt en begeleidt de complete realisatie van uw opslagvoorziening. Bekijk de Bumax referenties voor reeds voltooide projecten.

Advies

Bumax inventariseert de opslagbehoefte en het logistieke proces binnen uw onderneming. Aan de hand van een inventarisatie op basis van de gevaarlijke stoffen toetst Bumax de opslagbehoefte aan de eisen zoals gesteld in de PGS 15. Op basis van deze gegevens adviseert Bumax u de meest efficiënte en economische oplossing.

Engineering
Bumax levert de complete engineering van uw opslagsysteem. Van eerste ontwerp tot goedkeuringstekeningen en statische berekeningen voor de bouw- en milieuvergunning. Bumax heeft een jarenlange ervaring in bouwkundige oplossingen en kennis op het gebied van normen en bouwregelgeving.

Installaties
Bumax levert in samenwerking met diverse installatiebedrijven complete brandwerende opslagmodules voor bijvoorbeeld doseerinstallaties. Zowel de engineering als productie wordt begeleidt en aangestuurd door Bumax en kan uitgevoerd worden in de Bumax productielocatie in Zwijndrecht.
 

Bumax catalogus

4 artikelen

Reverse sort direction
Systeemcontainer-opslaggebouw Systeemcontainer-opslaggebouw

Vraag hier de prijs aan

Magazijn voor afgewerkte gevaarlijke stoffen Magazijn voor afgewerkte gevaarlijke stoffen

Vraag hier de prijs aan

KGA depot KGA depot

Vraag hier de prijs aan

Brandwerend logistiek opslagruimte Brandwerend logistieke opslagruimte

Vraag hier de prijs aan

   

4 artikelen

Reverse sort direction