KCA depots voor gevaarlijke stoffen

KCA depots voor gevaarlijke stoffen

Bumax levert uw KCA depot voor bedrijven, instellingen en gemeenten.

KGA depots voor het inzamelen, scheiden en opslaan van gevaarlijk afval worden in overleg met onze enigeering-afdeling ontworpen op uw specifieke opslagbehoefte.

Bumax levert compleet geïnstalleerde KGA depots en milieustraten voor gemeentes in Nederland conform de PGS 15. Gemeentelijke KGA depots worden uitgevoerd met verschillende brandwerende compartimenten voor gescheiden inzameling en opslag van gevaarlijke stoffen.

KGA depots worden geleverd met lichtstraten, ontvangstruimtes en sorteertafels. Absorptiemiddelen, brandblussers en nooddouches behoren tot het standaard interieur van een KGA depot.

In overleg met afvalverzamelaars en verwerkers houdt Bumax rekening met de logistieke processen welke in uw situatie van belang zijn.

Voor verschillende gemeenten en instellingen heeft Bumax inmiddels het KCA depot ontworpen en geleverd. Daarnaast verzorgt Bumax het onderhoud aan KCA depots om de kwaliteit en functionaliteit te waarborgen.

Heeft u vragen omtrent de KCA-depots van Bumax of heeft u interesse in het onderhoud van uw KGA depot? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling.
 

Bumax catalogus

2 artikelen

Reverse sort direction
KCA depot KCA depot >60 minuten brandwerend

Vraag hier de prijs aan

KCA depot voor opslag gevaarlijke stoffen KCA depot voor opslag gevaarlijke stoffen

Vraag hier de prijs aan

 

2 artikelen

Reverse sort direction