Bumax hoofdkantoor, magazijn & productie

Over Bumax

Magazijn Bumax

Bumax is producent en leverancier van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen en specialist in brandwerende opslagsystemen.

Lasser Bumax

Hoofdkantoor Bumax, Zwijndrecht

Bumax productie II
Industrieterrein De Geer, Zwijndrecht, Nederland

Productie vindt plaats in eigen fabriek in Nederland, maatwerk en korte levertijden zijn onze standaard. Bumax levert als eerste producent compleet geteste en goedgekeurde brandwerende containers, volgens de nieuwste normen en regelgeving. Naast ons brede assortiment brandwerende opslagsystemen, leveren wij een compleet programma met opslagmiddelen voor gevaarlijke stoffen.

Van opvangbakken, systeemcontainers en brandwerende veiligheidskasten tot complete KGA-depots voor gemeenten en instellingen. Met onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogstaande producten, adviezen, service en veiligheid zonder compromis.

Garantie en service
BUMAX beschikt over een uitgebreid, modern serviceapparaat. Mocht zich onverhoopt een storing, schade of defect voordoen, dan kan dit binnen 24 uur verholpen worden door één van onze servicewagens met vakkundige monteurs. Dit voorkomt lange service-wachttijden, waardoor u als klant verzekerd bent van continuïteit in uw productie.

VCA certificering
BUMAX levert opslagsystemen aan de meest uiteenlopende takken van de Europese industrie, veilig en verantwoord werken is daarom een prioriteit. De productie-afdeling is als geheel VCA gecertificeerd, daarnaast zijn alle monteurs, servicemonteurs en gereedschappen gecertificeerd. Hierdoor worden de opslagsystemen veilig en verantwoord gebouwd en is eventueel onderhoud op uw locatie in goede handen.

Specialisatie in brandwerendheid
BUMAX heeft als eerste producent in Nederland een brandtest uit laten voeren op een complete bandwerende moduulcontainer. Deze baanbrekende en uitvoerige test werd voor het eerst uitgevoerd in 1994 bij TNO. In de jaren daarop is deze test herhaald teneinde opnieuw te voldoen aan de meest actuele ontwikkelingen.

Ook volgens de nieuwe PGS 15 richtlijnen kunt u vertrouwen op het specialisme in brandwerendheid van BUMAX

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op
078-6255210 of info@bumax.nl.

 

Bumax B.V.
Verkoop & Productie
Molenvliet 19
3335 LH  Zwijndrecht
Telefoon: 078 625 52 10
E-mail: info@bumax.nl

Rekeningnr.: NL 95 INGB 0679165150
BIC: INGBNL2A
KvK-nummer: 23069039
BTW-nummer: NL8110.49.863.B01