Gasflessen containers

Gasflessen containers

Gasflessen containers zijn uitermate geschikt voor de uitpandige opslag van losse gasflessen en complete gasflessenpallets conform de PGS 15. Gasflessen vormen een groot risico bij brand en veroorzaken gevaarlijke situaties; gasexplosies vergroten de brandschade en vertragen de reddings- en bluswerkzaamheden. Met de gasflessencontainers van Bumax worden deze risico’s flink beperkt, doordat de gasflessen op een veilige en duurzame manier opgeslagen worden. De gasflessen containers worden compleet gemonteerd geleverd en zijn direct inzetbaar. Het interieur van een gasflessencontainer bestaat uit flexibele beugels en kettingen die voorkomen dat de gasflessen omvallen. De risico’s bij het opslaan van gasflessen worden geminimaliseerd door gasflessen containers van Bumax.

Gasflessen containers van Bumax

Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert in het produceren van industriele opslagcontainers. Hier vallen ook gasflessen containers onder. Wij hebben deze containers voorzien van een gesloten constructie. Dit geeft u de garantie dat de inhoud van de container optimaal beschermd wordt bij diefstal en dat deze bestand is tegen alle mogelijke weersinvloeden. Naast dat uw gasflessen veilig worden opgeslagen, zijn de containers nog eens zeer praktisch. Door middel van hijsogen en bodemvrijheid kunt u de gasflessencontainers namelijk snel en eenvoudig verplaatsen. Afhankelijk van het aantal gasflessen dat u op wilt slaan, kunt u de juiste maat gasflessen container selecteren.

Advies op maat over gasflessen containers

Wanneer u op zoek bent naar een gasflessen container, bent u bij Bumax aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring produceert Bumax veilige en duurzame opslagsystemen van hoge kwaliteit. Om te zorgen dat u de juiste container kiest, biedt Bumax vrijblijvend advies op maat aan. Dit houdt in dat Bumax samen met u op zoek gaat naar een gas opslag container die perfect bij de behoeften van uw organisatie past. U kunt ons te allen tijde een bericht te versturen via de contactpagina of door telefonisch in contact te komen via 078 - 625 52 10. We adviseren u vervolgens graag over de mogelijkheden op het gebied van gasflessen containers.

Winkelen per

Bumax catalogus

3 artikelen

Reverse sort direction
Gasflessencontainer GLH 2 x 1 Gasflessencontainer GLH 2 x 1
€ 2.305,00
Gasflessencontainer GLH 3 x 2 Gasflessencontainer GLH 3 x 2
€ 3.775,00
Gasflessencontainer GLH 4 x 2 Gasflessencontainer GLH 4 x 2
€ 4.635,00

3 artikelen

Reverse sort direction