Brandwerende gasflessenopslag

Brandwerende gasflessenopslag

Een brandwerende gasflessenopslag is speciaal ontwikkeld voor de opslag van gasflessen conform de PGS 15. Gasflessen vormen een groot risico bij brand en veroorzaken gevaarlijke situaties; gasexplosies vergroten de brandschade vertragen de reddings- en bluswerkzaamheden. Een brandwerende gasflessenberging van Bumax kan dit risico echter flink verminderen. Bumax ontwerpt, produceert en levert deze brandwerende gasflessen opslagsystemen vanuit eigen fabriek in Zwijndrecht. Wij produceren de brandwerende gasflessenbergingen in grote aantallen voor de gehele Europese markt, waardoor korte levertijden, hoge kwaliteit en uitstekende service zijn onze standaard zijn. De Bumax brandwerende gasflessenopslag worden in Nederland geproduceerd en voldoen volledig aan de PGS 15 richtlijn.

Brandwerende gasflessenopslag, inpandig én uitpandig

De brandwerende gasflessenopslag van Bumax heeft een brandwerendheid van 60 minuten en is in meerdere varianten leverbaar. Afhankelijk van het aantal gasflessen dat u wilt opslaan, heeft Bumax het juiste type gasflessen berging. De brandwerende gasflessenbergingen zijn geschikt voor inpandige en uitpandige opslag van losse gasflessen, gasflessen pallets en gasflessen pakketten. Naar wens levert Bumax de voorbereiding voor meet- en regelapparatuur, zoals reduceertoestellen en het leidingwerk. In samenwerking met de bekende installateurs levert Bumax uw gasflessenberging “turn-key" op uw locatie. Bekijk hieronder de verschillende modellen brandwerende gasflesbergingen:


Vrijblijvend advies over brandwerende gasflessenopslag

Een brandwerende gasflessenopslag is er in verschillende varianten. Bumax adviseert u graag bij het bepalen van de juiste gasflessenberging voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u een gasflessenberging heeft die geschikt is voor uw behoefte en waar u jarenlang veilig en efficiënt mee kunt werken. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bumax.nl. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op het nummer 078-6255210. We helpen u vervolgens graag bij het uitzoeken van een juiste brandwerende gasflessenopslag.