Gasflessenopslag

Gasflessenopslag

De opslag van gasflessen in een juiste gasflessenopslag is van het grootste belang voor de veiligheid van uw medewerkers, reddingswerkers, omwonenden en omgeving. De richtlijn PGS 15 besteedt veel aandacht een de opslag van gascilinders en de uitvoering van de gasflessenbergingen. Bumax levert gasflessen opslagsystemen die voldoen aan de PGS 15 richtlijnen. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een veilige en duurzame opslag van uw gasflessen. Gasflessen kunnen bij brand of open vuur zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Het is daarom van cruciaal belang dat u een gedegen gasflessenopslag in gebruik heeft.

Gasflessenopslag van Bumax

De opslag van gasflessen kan zeer verschillen per situatie. Bumax heeft daarom een ruim assortiment samengesteld met brandwerende opslagvoorzieningen voor gascilinders. De gasflessen bergingen zijn onder te verdelen in verschillende varianten welke geschikt zijn voor inpandige en uitpandige opslag. De uitpandige opslag van gasflessen vindt plaats in een stalen gasflessenberging, gasflessen gevelkast, brandwerende gasflessenberging met gaasdeuren brandwerende gasflessenberging met brandwerende deuren. Afhankelijk van de opstellocatie adviseren wij u graag omtrent de juiste opslag van uw gasflessen. Het volledige assortiment kunt u hieronder bekijken:

  • Brandwerende gasflessenbergingen
  • Stalen gasflessenbergingen
  • Gasflessen kasten
  • Gasflessen handling
  • Gasflessen containers

  • Advies voor gasflessenopslag

    Met een gasflessenopslag van Bumax bent u verzekerd van veiligheid, betrouwbaarheid en service. Naast het feit dat de producten voor de opslag van gasflessen allen voldoen aan de PGS 15 richtlijnen, zijn deze voorzien van garantie en bijpassende service. Wanneer u problemen heeft met een Bumax-product, kunt u binnen 24 uur een vakkundige monteur verwachten die deze problemen voor u oplost. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor de opslag van gasflessen en over de meest veilige manier van het opslaan. U kunt ons bereiken via 078-6255210 of per e-mail: info@bumax.nl. Mocht u een goed totaaloverzicht van ons assortiment willen, kunt u onze catalogus bestellen. Hier vindt u ook de gasflessenopslag terug.