Brandwerende palletcontainers

Brandwerende palletcontainers

Brandwerende palletcontainers zijn speciaal ontwikkeld voor het veilig opslaan van grotere hoeveelheden gevaarlijke stoffen op meerdere opstelniveaus. Deze brandwerende opslagvoorzieningen kunnen zowel inpandig als uitpandig worden opgesteld. Bumax ontwerpt, produceert en levert deze brandwerende opslagvoorzieningen vanuit eigen fabriek in Zwijndrecht. Wij produceren de brandwerende palletcontainers in grote aantallen voor de gehele Europese markt, waardoor korte levertijden, hoge kwaliteit en uitstekende service zijn onze standaard zijn. De Bumax brandwerende palletcontainers worden in Nederland geproduceerd en voldoen volledig aan de PGS 15 richtlijn.

Brandwerende palletcontainers van Bumax

Brandwerende palletcontainers van Bumax kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Deze containers zijn niet alleen geschikt voor europallets, maar ook voor chemiepallets en IBC’s. Door de toepassing van brandwerende vleugeldeuren, schuifdeuren of rolluiken zijn de containers toegankelijk met heftruck of stapelaar. De brandwerende systeem containers zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen, waardoor wij voor uw opslagbehoefte altijd de juiste oplossing kunnen bieden. Bekijk de volgende categorieën om een goed overzicht te krijgen van het assortiment brandwerende pallet opslagcontainers:

Laat u adviseren over brandwerende palletcontainers

Onze brandwerende palletcontainers bieden de juiste oplossing bij iedere opslagbehoefte. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij het kiezen van de juiste brandwerende opslagvoorziening. Op basis van uw interne logistiek, speciale wensen of behoeften maken wij graag een inventarisatie en brengen wij een advies uit. U kunt ons telefonisch bereiken via 078 – 625 52 10 of per e-mail: info@bumax.nl. Tot slot kunt u onze gratis catalogus aanvragen voor meer informatie over brandwerend palletcontainers en vele andere producten van Bumax.