Standaard brandwerende containers (BMC)

Standaard brandwerende containers (BMC)

Het assortiment "standaard" brandwerende containers van Bumax bestaan uit 14 modellen brandwerende containers. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij deze brandwerende opslagcontainers ontworpen welke het meest gevraagd zijn door onze klanten.

In veel gevallen kunt u uit één van deze standaard modellen uw keuze maken en kunnen wij deze brandwerende container binnen een korte levertijd produceren. De brandwerende containers worden gebruikt voor de opslag van gevaarlijke stoffen in kleinere verpakkingen in stellingen of in bijvoorbeeld 200-litervaten direct op de roostervloer.

Alle brandwerende container zijn uitgevoerd met een enkele brandwerende deur, geplaatst in de korte of in de lange zijde. De brandwerende deur voldoet aan het criteria EI 1 60, conform EN-1634-1. Optioneel wordt een dubbele deur gemonteerd in de brandwerende containers.

Onze brandwerende containers voldoen aan alle eisen zoals gesteld in de PGS 15. Maak hieronder uw keuze of neem contact met ons op voor een advies op maat!