Brandwerende containers

Brandwerende containers

Brandwerende containers van Bumax zijn speciaal ontwikkeld voor het opslaan van uw gevaarlijke stoffen conform de PGS 15. Als producent is Bumax al meer dan 100 jaar leverancier van kwaliteitsproducten waarop u kunt vertrouwen. De brandwerende containers worden geproduceerd in onze nieuwe fabriek in Zwijndrecht, waar onze brandwerende opslagvoorzieningen aan de lopende band worden geproduceerd voor de Nederlandse en Europese markt. Bumax besteedt hierbij veel zorg aan aan veiligheid, service en betrouwbaarheid. Wij adviseren u graag op het gebied van brandwerende containers.

Brandwerende containers van Bumax

Bumax heeft een groot assortiment brandwerende containers. Dankzij dit ruime aanbod aan brandwerende opslagvoorzieningen bieden wij de passende oplossing voor iedere opslagbehoefte van gevaarlijke stoffen. De brandwerende containers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor verschillende toepassingen; betreedbare containers, palletcontainers, systeemcontainers, met vleugeldeuren en schuifdeuren. Ieder type opslag container voldoet volledig aan de normen zoals gesteld in de PGS15. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare brandwerende moduul containers

Brandwerende container (betreedbaar)
Brandwerende pallet container met schuifdeuren
Brandwerende pallet container met vleugeldeuren

Bovendien is het mogelijk om een container te huren. Meer informatie vindt u hier.

Brandwerende opslagvoorzieningen op maat

Bij Bumax zijn snelle levertijden en maatwerk de standaard norm. Wij produceren onze brandwerende opslagvoorzieningen zelf en zijn daardoor flexibel en klantgericht. De brandwerende containers zijn daarnaast getest en goedgekeurd volgens de nieuwste criteria en regelgeving. Wij bieden u graag een persoonlijk advies, waarbij we aan de hand van uw behoeften de juiste brandwerende container selecteren. Voor advies op maat kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. U kunt de contact pagina bezoeken om ons te e-mailen. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken via 078-6255210. Wij staan u graag te woord om u te adviseren bij het zoeken van de meest geschikte brandwerende containers.